Proč vařit povidla, když za čerstva je kustovnice také dobrá a mnohem hodnotnější. Zkuste tedy raw alternativu a uvidíte že budete spokojeni.
Složení receptu:
Kustovnice (Goji) 200 g
Kokosová mouka 1 -2 lžíce
Med 2 lžíce
Citron 0,5 ks
Příprava raw povidel z Goji Berry (Kustovnice):
Kustovnici máme předem namočenou aby nabobtnala a rozmixujeme jí s trochou vody, medem a citronem. Pak přidáme 1-2 lžíce kokosové či ovesné mouky. (případně Yacon či Mesquite které i přírodně sladí) a zahustíme. S množstvím kokosové mouky opatrně, protože hodně nabobtná a zhoustne. Náplň je hotová a můžete jí použít na cokoli od kaší, namazat na koláče, müsli, nebo na chleba. Přejeme dobré pochutnání.