Raw Goji Kustovnicová povidla

Proč vařit povidla, když za čerstva je kustovnice také dobrá a mnohem hodnotnější. Zkuste tedy raw alternativu a uvidíte že budete spokojeni.

Složení receptu:

Kustovnice (Goji) 200 g
Kokosová mouka 1 -2 lžíce
Med 2 lžíce
Citron 0,5 ks

Příprava raw povidel z Goji Berry (Kustovnice):

Kustovnici máme předem namočenou aby nabobtnala a rozmixujeme jí s trochou vody, medem a citronem. Pak přidáme 1-2 lžíce kokosové či ovesné mouky. (případně Yacon či Mesquite které i přírodně sladí) a zahustíme. S množstvím kokosové mouky opatrně, protože hodně nabobtná a zhoustne. Náplň je hotová a můžete jí použít na cokoli od kaší, namazat na koláče, müsli, nebo na chleba. Přejeme dobré pochutnání.

 



Recepty z kustovnice goji

Linecké celozrnné koláčky s Raw Goji pastou

Upečte si chutné raw celozrnné koláčky s pastou z kustovnice čínské goji plnou vitamínů.

více...


Kustovnicový čaj

Už jste zkusili kustovnicový čaj? Po vypití samozřejmě dojíme i plody.

více...


Smoothie s Kustovnicí goji

Další možností jak si pochutnat na Goji je populární smoothie. Je to rychlý, výživný a chutný nápoj. Ingredience si můžete měnit podle chuti a toho co je doma :-)

více...


Goji koláče s mákem

Pochutnejte si na zdravých koláčích ze špaldové celozrnné mouky s kustovnicí činskou goji.

více...